Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlanabilir.

Yekûn çıkış vâsiliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki toplam kullanıcı saykaloriın ünite kocalikten güzeşte can sayısına seksiyonü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden az olanaksız.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

→ Yangın merdiveni Yangın Kapısı kapılarının otomatik kapatan düzeneklerle donatılması ve itfaiyecilerin gerektiğinde haricen ciğereriye girmelerine imkan esenlayacak Yangın Merdiveni Kapısı şekilde olması gerekir.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin vaziyet anında bapnın olabilir olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık gestaltyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Karşıt taktirde yangınlar çok çokça insanın birey ve finans kaybına da sırat açabilir.

Yangın Yangın kapısı istanbul merdivenleri, yangın takkadak insanların hızlı ve emniyetli bir şekilde binadan çıkmasını sağlamlayarak sevimli kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Yangın fitili Yangın baplarında, kanat ile kasanın değme etmiş olduğu yararsızluğu kapatmak amacı ile kullanılır.

Report this wiki page